slotenmaker Amsterdam

Nooit meer zorgen met slotenmaker Amsterdam

Na een avondje stappen kom je thuis en probeer je al balancerend het slot open te krijgen. Helaas werkt je verouderde slot niet mee en moet je erg veel kracht zetten. Je hoort een krak en hebt helaas nog maar een halve sleutel in je hand. Wat nu? Gelukkig kan dit de beste overkomen en staat slotenmaker Amsterdam altijd klaar om te helpen. De service om het slot open te maken is vrijwel altijd gratis. Helaas moet je met een afgebroken sleutel het verouderde slot wel vervangen. Hier kunnen de professionals van Locksmith je natuurlijk mee helpen.

Inbraken voorkomen? hier moet je op letten!

Een van de belangrijkste dingen om een inbraak te voorkomen is het niet te makkelijk maken voor de inbrekers. Sluit daarom altijd alle deuren en ramen voor je het huis verlaat. Daarnaast is het zaak om goed hang- en sluitwerk te laten monteren in jouw huis. Een anti-inbraak strip, anti-inbraak stang, dievenklauwen, camera’s of een alarmsysteem zijn goede voorbeelden hiervan. Doorgewinterde dieven herkennen dit vaak en kiezen een ander huis als hun prooi. Er zijn genoeg huizen die minder beveiligd zijn en dieven nemen liver geen groot risico.

slotenmaker Amsterdam

Bulgaarse Methode, wat is dat?

De Bulgaarse Methode is een techniek waarbij een slot enorm snel opengebroken kan worden en dus in een mum van tijd ingebroken kan worden. De naam is afgeleid van het feit dat Oost-Europese dieven veelvuldig gebruik maken van deze techniek. Dat is ook niet gek want hij is snel en effectief. De Bulgaarse Methode houdt in dat dieven een klem op het cilinderslot zetten en met veel kracht, via een hefboom, het slot forceren. Hierdoor breekt uiteindelijk de cilinder brug en kan het slot heel gemakkelijk opengebroken worden. Een simpele manier om dit te voorkomen is extra beslag toevoegen aan een slot. Hierdoor steekt het slot niet uit en kan het cilinder niet geforceerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *