hr++ glas

Woning te koop met hr++ glas

Deze zomer zetten mijn man en ik ons eerste huis te koop. We hebben hier twintig jaar met heel veel plezier gewoond, maar nu de kinderen uit huis zijn willen we graag wat kleiner gaan wonen. Voor we het op de markt zetten, leek het ons een goed idee om te peilen of er mensen in de omgeving zijn die interesse hebben in onze woning. We vinden het namelijk belangrijk dat er een jong gezin komt wonen dat daar net zo’n mooie toekomst kan opbouwen als mijn man en ik destijds gedaan hebben. Het betreft een huis met drie slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. De keuken is onlangs gerenoveerd en heeft een moderne en strakke uitstraling. Het huis is bijzonder goed geïsoleerd, zo heeft het vloerverwarming, dakisolatie, en hr ++ glas. Is je interesse gewekt? Lees dan gerust verder!

hr++ glas

Belangrijke informatie

Ons mooie huis ligt in het fijne Haarlem, ongeveer twee kilometer van het centrum af. Het is een twee-onder-een-kapwoning met een aanbouw van dertig vierkante meter. Aan de achterkant van het huis ligt een riante tuin met uitzicht op een prachtig meertje met aangrenzend weiland. We hebben als gezin veel zomeravonden doorgebracht in de loungeset die we daar geplaatst hebben, voorzien van overkapping en buitenkachel. Het grootste deel van de tuin bestaat uit gras, we hebben namelijk altijd honden gehad. We zouden het leuk vinden als er weer een gezin met honden met komt wonen, maar dat is geen vereiste! Er zijn een hele hoop andere leuke dingen die je met de tuin kunt doen. 

Kennismaking

Denk je dat jij de perfecte koper bent voor ons fijne huis? Dan willen we jou graag uitnodigen voor een vrijblijvende kennismaking. We hoeven het huis niet voor de hoofdprijs te verkopen, we vinden het vooral belangrijk dat er mensen komen wonen die er samen mooie herinneringen gaan maken. Dan kunnen wij met een gerust hart aan een nieuw hoofdstuk van ons leven beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *