wandpanelen badkamer

Maak je badkamer weer mooi met wandpanelen badkamer

Je woont inmiddels al een aantal jaar in je huis en je bent er hartstikke blij. Maar één ding schuurt inmiddels een beetje: die badkamer. De oude tegeltjes zijn… Tja. Wat zullen we zeggen. Het zijn oude tegeltjes. Ze leken in het begin nog wel leuk, zo met dat patroontje. Maar als je nu in je badkamer rondkijkt begint het wel heel erg op te vallen dat dat patroontje op elk tegeltje exact hetzelfde is. Je kan je badkamer weer helemaal mooi maken door de tegels te vervangen door wandpanelen badkamer: mooi, voordelig, en makkelijk in onderhoud. En een “marmeren” muur is binnen bereik.

wandpanelen badkamer

Marmer? Maar dat is toch veel te duur?

Met wandpanelen kan je de muur van je badkamer op een marmeren muur laten lijken zonder dat het je al te veel kost. Er bestaan namelijk marmerlook wandpanelen die van PVC of kunststof zijn, zonder dat je hier iets van merkt. Ze zien er hetzelfde uit, en ze voelen hetzelfde aan. Daarnaast is er nog een groot voordeel: kunststof en PVC zijn echt stukken makkelijker schoon te houden dan echt marmer. Dus naast dat je direct geld bespaart bespaar je op de lange termijn echt heel veel moeite.

Geen randjes meer!

Wat misschien nog het ergste aan de oude tegeltjes is zijn de randjes tussen de tegeltjes in. Het schoonmaken van de tegeltjes zelf is nog wel te doen, maar die randjes met hun ruwe cement zijn een stuk minder. Dit nadeel zal je met de wandpanelen niet meer tegenkomen. De panelen bestaan namelijk uit één groot stuk PVC of kunststof. Dit betekent dat er geen randjes meer zijn waar vuil op kan hopen, dat maakt je badkamer toch echt een stuk hygiënischer. Combineer dit met de lage prijs en de fantastische uitstraling en er is eigenlijk niets beters dan een wandpaneel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *