Negombo

Heerlijk rusten in Negombo!

Je bent net zoals vele anderen toe aan rust en vakantie en dat is begrijpelijk. Na een lange tijd werken of studeren is het tijd om aan jezelf te denken en alles achter je te laten. Dit kun je het beste doen door een vakantie te boeken. Je kunt in zo een geval een vakantie boeken naar Sri Lanka. Wat kun je daar dan doen? Je kunt bijvoorbeeld rondtrekken op de mooie Indische eiland. Er is altijd wel iets om te ontdekken of om van te genieten. Welke plekken worden dan sterk aangeraden? Je kunt bijvoorbeeld denken aan Negombo een prachtige strandplaats waar je heerlijk kunt rusten en kunt genieten van eten, maar ook van geschiedenis! 

Rust op vakantie

Veel mensen houden van rust of zoeken vaak rust als het gaat om vakantie. Het hoeft niet altijd extreem avontuurlijk te zijn om leuk te zijn. Je kunt het ook houden op zon, zee en strand. Het is natuurlijk belangrijk dat je goed naar jezelf luistert. Wat heeft je lichaam nodig en wat kun jij daaraan doen? Je kunt bijvoorbeeld heerlijk zonnen in Negombo. Dit is een bijzondere en rustige strand plaats waar zich ook hotels bevinden. Het is ook een geweldige plek, waar je definitief sporen van de Nederlandse geschiedenis terug zult zien. 

Negombo

Geschiedenis 

Wie zou het denken; Sporen van de Nederlandse geschiedenis aan de andere kant van de wereld! Het is misschien wel omdat we niet veel weten van de mooie en lange geschiedenis van Nederland. Het is dan ook opmerkelijk dat de huizen en kanalen die je zult zien je laten denken aan Nederland. Naast dat het een geweldige plek is om van het rust te genieten, is het ook geweldige plek om van het vis te genieten. Negombo is zeker een ideale vakantiebestemming!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *