De ideale bank voor in de tuin!

Heb je plannen om een nieuwe bank voor in de tuin te kopen? Bedenk dan eerst hoeveel tijd je wilt besteden aan onderhoud en bepaal aan de hand daarvan van welk materiaal de bank moet zijn gemaakt. Het liefst wil je natuurlijk zo min mogelijk naar de bank hoeven omkijken. Dit is goed mogelijk wanneer het gekozen materiaal van de loungebank hout of bijvoorbeeld metaal is. Je kunt ook kiezen voor een steigerhouten bank als je op zoek bent naar een stoere look!

Meten is weten

Bedenk voor de aanschaf van je nieuwe tuinbank wat voor model je wilt. Ga je bijvoorbeeld voor een loungebank of een rechte bank? Wat is de afmeting die je kwijt kunt? Hoeveel zitplaatsen wil je hebben? Vergeet bij een hoekbank niet dat het hoekelement van de loungebank vaak niet altijd als een zitplaats te gebruiken is, omdat deze plek te diep is. Wil je graag een hoekbank, ga dan voor een hoekbank met een afgeronde hoek. Hierdoor kun je ook op die plek zitten. Hoe groot of klein jouw tuin ook is, met het ruime aanbod van tegenwoordig vind je altijd wel een steigerhouten bank die past!

Sfeervolle uitstraling

Ga bijvoorbeeld voor een loungebank en geef jouw tuin een sfeervolle uitstraling. Creëer zo een extra leefruimte in de zomer, om in ochtend je kop koffie te drinken, of om te borrelen met de buren. Met een loungebank kan het allemaal. Maak jouw loungebank helemaal af met een chaise lounge en een elegante lounge tafel.

Lounge dining

Wat de laatste jaren steeds meer in opkomst is, is de dining loungebank. Zo combineer je twee werelden in één; heerlijk loungen in de zachte loungekussens en uitgebreid en comfortabel dineren. Deze loungebanken hebben een hogere en rechtere zit dan een traditionele loungebank. Zo hoef je niet ook nog apart een eethoek aan te schaffen. Op deze manier geniet je van de zon én een fantastisch diner met vrienden of familie in jouw eigen lounge dining hoek! 

Dé nieuwste trend van komend jaar

De nieuwste trend van komend jaar is een loungebank met aluminium frame. Deze banken hebben een eigentijdse uitstraling en zijn uiteraard perfect voor buiten gebruik! Leg op een koude avond een lekkere warme deken bij de set en geniet nog langer van het buiten zijn. Welke bank je ook kiest, maak hem af met fijne loungekussens en voor je het weet is dit de nieuwe favo plek in het huis! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *